Ik wil een paar universele principes vertellen voor taming «Berk en Hysteries».

Deze categorie omvatten meestal meisjes die uit het plus in minus slingeren alsof op de gevleugelde schommels.

Nu houdt ze van, in vijf minuten, het veracht, onlangs was ik blij, al ontevreden, zonder enige reden, het lacht, het schoenen, en al deze valt op haar hoofd van haar Cavalor.

Het gebeurt vanwege de permanente schommels daar en hier haar zelfrespect en locus.

Hier vertrok het zelfrespect hoog, en je hebt niet bewonderd, en ze was klaar om je te vermoorden, of omgekeerd, ze viel in een gat, en je hebt er geen spijt van gehad zonder de verandering te merken, en ze snikt uit je wreedheid.

Vergrendel in één richting en het weet alles beter dan jij, zwaaide in een ander en ze wil naar je klimmen op de handgrepen. En als je al deze rotaties niet bijhoudt, doe je altijd alles en spreekt je het Nepoupe. En respectievelijk hark.

Je kunt het een manipulator beschouwen, maar het vliegt volledig oprecht en boos. Als zo’n meisje niets bijzonders vormt, wil niemand niet met haar knoeien.

Maar als ze plotseling mooi, slim en getalenteerd, Mount Mile.

Word verliefd op het rustig, het is moeilijk om te stoppen, en bestand tegen emotionele schommels-carrousel – Hellish Geduld Must.

Het is moeilijk om te stoppen, zelfs van het feit dat wanneer zo’n meisje in minus schudt, het mooi en zacht is, en wanneer in plus, het einde van de hel. Het lijkt erop dat het gemakkelijker is om het te doden dan om ermee te scheiden.

Als zodanig om te knoeien?

Het belangrijkste is om de Golden Relations-regel te volgen.

Positieve versterking van goed, afstand – in reactie op slecht. Het is met de hysterische mannen beginnen deze regel te schenden, zelfs als ze over het algemeen werden waargenomen.

In reactie op reguliere beledigingen in plaats van een afstand (ik zei afscheid en gingen, van het netwerk kwam uit, ik gaf de telefoon aan de telefoon) mannen beginnen de moeite of lezing te lezen, of niet opletten. Nou, laat je schreeuwen, en ik ben een man en erboven, dus ik zal zitten en luisteren. Zoals RAM.

Of vice versa: het is onmogelijk om te luisteren, het is noodzakelijk om haar mond te sluiten of haar te draaien als in de bazaar. Als je hierboven bent en je niet kunt luisteren, draaien en gaan. Meerdere keren vertrekken we, de schaal van de aanvallen zal dramatisch afnemen of zelfs bladeren in nul.

In alle andere gevallen zullen het toenemen. In het geval van de markt, zul je schuldig zijn (ik heb het niet over een poging om fysiek haar mond te krimpen).

In het geval van het passeren van langs de oren, zal een dergelijke aantrekkingskracht in de gewoonte zijn, versterken en begint te worden gebruikt, zelfs in relatief vreedzame perioden. Je zult zelfs niet merken hoe je jezelf onder de plint bevindt.

Met mooie hysterische grappen zijn slecht. Daarom, alleen de afstand. Ze stonden op en gingen. Als ze zich onmiddellijk verontschuldigde, ingehaald of schreef, bekeer je, je kunt terugkeren. Zo niet, bel de volgende dag zelf, vraag of alles in orde is.

Als ze nog steeds beledigd is, vertel me dan dat ze spijt hebben dat ze zo boos was, maar het is onmogelijk om op je te schreeuwen en je kunt je ook niet zo’n woorden bellen.

Verlaten, laat geld voor een taxi of loon. Bied het aan te nemen of geen behoefte te hebben, ze is niet vijf jaar oud. Het is raadzaam om zeer snel af te wijzen, om niet verder te luisteren en niet te bewaren.

Nou, niet om terug te rennen, natuurlijk. Nooit. Dit is het enige mooie mannelijke gedrag (en niet alleen mannelijk, maar vooral mannelijk).

Kom niet met een andere. Je moet correct zijn. Je hoeft geen reden te geven. Houd de grenzen vast. Hoewel de regel geldig is, zelfs als je de reden hebt gegeven.

Hoe dan ook, het horen van aanvallende woorden in jouw richting, moet je vertrekken. Leg je gedrag laat uit.

Geen van de teef ter wereld begint meteen met een gepassioneerde dapper in een relatie. Eerst stelt ze zichzelf toe om gewoon op je te shreren.

Of bel alsof je een grapje hebt gemaakt. Als de uitgang niet voldoende is om te vertrekken, vraag dan niet om met u te praten op zo’n toon. Kort en zonder bedreigingen in een stem en zonder een tirarade over mensenrechten. Als ze herhalingen durft of zelfs het momentum verhoogt, dan wil ze een schandaal. Moet opstaan ​​en vertrekken.

Laat het schandaal met vriendinnen en met haar moeder. Wat gebeurt er op dit moment in haar ziel? Ze begint je te haten, dan wordt het heel beledigend, dan verandert ze een klein meisje dat je steun nodig heeft.

Jij dader, jij en trooster, ja. Dit gebeurt met iedereen die niet weet hoe hij hun emoties moet beheersen en zichzelf mogelijk maken. Ze kan haar niet omgaan, en je toonde een zelfbeheersing, wat betekent dat ze op je wil vertrouwen en je bedient.

Allemaal eenvoudig. In 8 van de 10 gevallen schrijft ze zichzelf jou. Soms eerst met de overtreding, dan vragen naar console. Hier is de laatste die je kunt beantwoorden. Maar wanneer ze proberen te blijven demonteren, is de afstand anders.

Lees nooit haar notatie en druk geen belediging uit. Doe geen psychologisch exhibitionisme met je vriendin. Met zijn vrouw soms mogelijk, maar niet vaak.

Als ze schrijft na wat er is gebeurd "Sorry", Antwoord "Oke", Als ze schrijft "houd van je", Antwoord "ik ook".

Ren niet meteen op fluit, als ze een uur later schreef, vertel me dat je naar bed kunt gaan en je kunt morgen ontmoeten. Maar als ze onmiddellijk schreef en zich normaal verontschuldigde, kun je teruggaan.

Dat wil zeggen, alle goede acties moeten worden versterkt en bij voorkeur snel.

Maar dat "Sorry, natuurlijk, maar ook jij", Beantwoord niets. Principe van grof begrip?

Het belangrijkste is om binnen de grenzen te blijven.

Regel 1 verwijst naar aanvallen op u, en de aanval is gemakkelijker om te voorkomen dan te stoppen.

Er zijn verschillende tabbladen die mannen

beter worden herinnerd voor communicatie, niet alleen met hystericals, maar ook met normale vrouwen. Je kunt niet bekritiseren:

1) het uiterlijk van een vrouw (kan soms kleding en make-up zijn, om haar voordelen te verbergen),

2) Haar ouders en kinderen,

3) Over het algemeen is het beter om niets te bekritiseren, u bent geen leraar.

Het is onmogelijk om op te staan ​​in een pose van een psycholoog, vooral seks, god voor jou, zelfs als je bij beroep bent – ze zijn, en nog meer, zo niet.

Het is onmogelijk om met haar te argumenteren op het gebied van zijn competentie, het is een slechte toon.

Ruzie in het algemeen – slechte toon. Consolideren of stil luisteren. Over het algemeen is stilte geen teken van toestemming, het is de grenzen.

Als je stil bent, betekent het niet "Ik ben het eens", dit betekent "Ik wil er niets mee praten".

Alleen mensen met de fusie van kinderen van grenzen worden gegooid om te argumenteren over alles, waarmee ze het niet eens zijn, omdat ze voortdurend streven naar unanimiteit.

Mensen met goede grenzen komen het niet eens in stilte en onderscheiden alleen op aanvraag en weinig. Het is niet nodig om te bezwijken. Attent als u het niet alleen mee eens bent, maar u wilt benadrukken.

In andere gevallen is het genoeg om attente luisteraar te zijn, knik niet en ruzie niet en niet.

Mening stemde uw mening als een gegeven. Hier is jouw mening, en het zal niet van haar meningsverschil veranderen. In het proces van je leven – misschien. Naar haar mening troef je ook geen invloed te hebben op woorden, acties – misschien.

Dat is hoe je veel meer zelfrespect en respect laat zien. Goed gedrag stelt u in staat Hysterics te voorkomen.

Dat wil zeggen, zelfs de meest vreselijke hystericalen worden kalm als je communiceert binnen de grenzen, volg je woorden en emoties, en wanneer je je probeert aan te vallen – afstand.

Kijk, je kunt een zeer sterke verleiding hebben, schoppen het in reactie op de aanval. Rigide grap, dun weglaten.

Af en toe kan het het zich veroorloven, maar meestal leidt het tot het feit dat de vrouw zich ophoopt wrok en op het meest ongepaste moment op je viel.

Wanneer je bijvoorbeeld op de donkere straat gaat en ze zwak is, dat wil zeggen, je kunt het niet gooien en vertrekken, je bent integendeel, je moet het in handen nemen in alle regels, en dan zegt ze Jij dat je OLF bent die je niet hebt gekregen met een normale man zou been!

Wat te zeggen tegen zo? Niks. Zwijgend haar huis bezorgen en vertrekken.

Hier ben je verbonden en kan niet meteen vertrekken, het is tegen jou. Dergelijke uitkomsten van vrouwen laten toe, wanneer het kwaad was verborgen voor jou. Als je wordt geconsumeerd en correct, zijn vrouwen niet boos.

En als je plotseling boos bent, dan wordt het verwijderen van berouw dan overstroomd en verliefd op je sterker. Engel begint je te tellen.

Dus, met krachtige vleugels en mooi, sterk torso, licht voorhoofd. Dat is belangrijk om te weten over vrouwen mannen. Als iemand je liet, nou, heeft hij op de een of andere manier vernederd, laten zien dat je sukkel bent, doe je wat? Gok op het einde, bijvoorbeeld ja?

Als je geen wilde, sla dan niet, maar begin de zwakheden van de dader om te studeren om hem symmetrisch te beantwoorden. Soms kun je scoren, maar het is als het uit de horizon verdwijnt, en niet opdoemen voor de neus.

Shock nieuws! Vrouwen zijn ook geregeld. Ze zoeken zwak en zacht, maar ze zijn ook ambitieus en ook beledigd. Ze houden niet van als ze werden verlaagd. Ze hebben andere wraakmethoden, maar ze zijn ook slecht wanneer ze beledigd zijn.

Als ze God nog niet in jou hebben erkend, aan wie je alles kunt doen, of gisteren herkenden ze, en vandaag keek ik naar, niet, hij is niet God, dan proberen ze je terug te trappen. Vrolijk, soms onbewust, zelfs, maar het gebeurt ook met hen.

Daarom, niet vernederen vrouwen. Als je wilt domineren, des te meer schade nooit. Als je goede grenzen hebt, dan domineer je. In het paar domineert altijd degene die grenst beter is, dit is de wet.

En degene wiens subjectieve betekenis hoger is, maar het gaat ongeveer hetzelfde. Subjectief significantie wordt altijd hoger in wat de grenzen beter zijn.

Dat wil zeggen, er zijn eenvoudige regels: geen pijn doen en geen vrouw weglaten, blijf in de grenzen, volg je woorden en emoties, niet beledigend, afstandelijk, op oprechte berouw en goede acties om een ​​kleinere beloften te beantwoorden, en voer deze beloften uit om uit te voeren.