We zullen ons niet herinneren aan smeermiddelen voor orale seks – we hebben al genoeg geschreven over wat ze gebeuren en waarom. Vertel wat eenvoudige, maar effectieve acceptoren.

Vergeet de stimulatie van het kruis niet. Het binnenoppervlak van de heup, het gebied tussen de anus en het scrotum en rond de anus bij mannen zijn zo gevoelig als vrouwen. Pijpen of stimulerend lid met handen doen, langs deze plaatsen voorzichtig. Als je bang bent dat alles niet genoeg is voor de handen (en krachten), gebruik dan de vibrator die orale strelingen imiteert.

Stimulator imiteert orale aangelegenheden

Lelo Ora 2

Deze LELO ORA 2 is bijvoorbeeld geschikt. Op het werkgebied van deze ring loopt de “tong”, subtiel enorme de benodigde secties. Alle regimes heeft 10 – van de langzaamste (gebruik aan het allereerste begin van zacht) tot het superintensieve (beurt voor de finish). En het belangrijkste – het is handig om het te houden (je bent genoeg één vinger).

Probeer niet alleen handen of lippen te gebruiken. Nee, we zijn nu niet over aanhankelijke borsten (hoewel het ook mogelijk is als je wilt). Puur Male Sex Shop Product – Masturbator – Wij bieden te gebruiken voor gepaarde games. Op welke manier?

Ei masturbator

Tenga ei bewolkt

Bind de ogen van een man. Begin met traag delicate strelende penis met handen en tong (zonder de lippen aan te raken). Krijg dan een masturbator, giet het smeermiddel in en doe een lid. Nu, samen met een masturbator, kunt u een paar eenvoudige handmatige technieken maken – het orgasme zal snel komen. Wat is het geheim? Dankzij de interne opluchting heeft de masturbator een gerichte impact (t.E. Stimuleert die sites die moeten worden gestimuleerd voor maximaal plezier). Tegelijkertijd is de streling van zo’n speelgoed absoluut niet vergelijkbaar met het feit dat de man eerder heeft meegemaakt. Het is heel belangrijk hier niet om het verband te vergeten in de ogen – anders zal het altijd proberen te zien wat er gebeurt, en dan wil hij een nadere blik zien, dat je het hebt, en het apotheek belgie online geslacht zal niet echt gebeuren.

Om een ​​penis te maken met handen sensueeler, gebruik dan spannende smering. Zij zal ten eerste een goede slip bieden, ten tweede, zal de bloedstroom leveren aan penis en een constante erectie.