Zelfs als je de hele nacht wilt dansen, alcohol – depressivum. Een glas wijn voor het diner kan de stemming verhogen, maar als je doormaakt – alles zal verslechteren.

2. Vermindert libido

Je gelooft of niet, maar het regelmatige gebruik van alcohol kan je minder gepassioneerd maken. Datum is beter geworden na de eerste mok bier, maar na vijf cocktails denk je over hoe snel naar bed gaat en in slaap valt.

3. Hij heeft geen erectie

Alcohol vertraagt ​​de transmissie van bevelen uit de

sex pillen

hersenen met de rest van de lichaamsdelen, zodat u niets kunt doen. Als hij vaak drinkt, kan de testosteronproductie in het algemeen afnemen.

4. Moeilijker om orgasme te krijgen

Alcohol vermindert de gevoeligheid, en dat zegt het allemaal. Misschien zul je middernacht doorbrengen in het proberen en gooi dan deze bezetting.

vijf. Het intieme leven wordt erger

Degenen die vrij vaak drinken, praten over minder voldoening met seksuele leven. Zelfs in nuchtere vorm! Verschrikkelijk.

6. Het is moeilijker om smeermiddel te produceren

In een toestand van intoxicatie werkt zelfs de vagina niet zoals het zou moeten, en geslacht “droog” is onaangenaam.

7. Dronken vrouw initieert minder vaak seks

Niets verrassend dat je in nuchtere vorm veel actiever bent!

8. Je hebt overweldigde verwachtingen

In een dronken soms lijkt het erop dat de aankomende nacht erg goed en aangenaam moet zijn, zelfs als jullie allebei nauwelijks de benen vasthouden. Voorzichtig! Dan zult u zich zorgen maken dat er niets is gebeurd.