Dus seksmeubilair is (PA-BAM!) Sexmeubels, en alleen voor hem. Het is onmogelijk om erop te slapen, het ziet er exotisch uit, maar gasten zullen gewoon in esthetische knock-out zijn.

Wat het gebeurt.

Kussens

Laten we beginnen met eenvoudig. Ja, speciale vaste kussens zoals vormen en kantelen, zodat je op hen kunt vertrouwen of tijdens seks kunt liegen. Ze kunnen nog steeds onder de heupen worden geplaatst. Ze zijn een verscheidenheid aan kleuren, vormen en maten.

Sommigen van hen zijn zodanig gerangschikt dat ze dildo kunnen vasthouden.

Handig omdat, ten eerste, hun covers gemakkelijker zijn om hun covers te wassen (ze raden waarom), ten tweede, ze zien er niet uit als die gasten, die ze opmerken, uitroepen: “En dit is wat een ding is, waaruit een lid is, uit?!”

Maar kijk naar deze dingen, je bent gewoon iets om te horen. Eigenlijk zie je alles wat je ziet – dit is een fitnessbal met een lid dat eruit blijft. Soms worden pennen aan hen toegevoegd om stabiel en dildo-bedieningspaneel te zijn.

Het beeld van Phytonshi verwerft nieuwe contouren.

Stoelen

Oh, en er zijn nogal wat stoelen voor seks.

  • Herfstoelen voor orale seks (queensitaire stoelen) – lage stoelen die op zo’n manier zijn gerangschikt dat men kan gaan zitten, en de tweede leugen op de achterkant en geef het eerste orale plezier. In het algemeen suggereren ze talloze poses, en het is slechts een van de opties.
  • Sofa – zie eruit als kussens voor seks, alleen grotere maat.
  • Stoelen – Meestal opblaasbaar. Dit zijn zulke gewone stoelen, waarvan de vibrator uitsteekt, het verandert het gebruikelijke meubels in seksmeubels. Soms zijn ze uitgerust met verschillende riemen om de mobiliteit te beperken.
  • Sex Machines – Nee, dit zijn geen tadalafil bijwerkingen mannen die beweren dat ze coole liefhebbers zijn. Dit zijn echte seksmechanismen. Maar sommigen van hen zijn echt vergelijkbaar met de simulators of om te martelen.

Schommel

Nog een grote categorie seksmeubilair – Swing. Ze zijn van verschillende vormen en structuren: van het gebruikelijke weefsel van riemen (in het algemeen, oke, ongebruikelijk – het is niet gemakkelijk om ze te begrijpen) tot de meest complexe structuren, dus het is beter om niet te beginnen zonder instructies.

Meubilair voor BDSM

Goed en lief. Er zijn slechts honderden meubels voor degenen die “in het onderwerp” zijn. Bijvoorbeeld, heel veel kruisen voor sessies. Het meest voorkomende uitzicht is het Andreevsky-kruis. Het ontwerp voor het bevestigen van een persoon is meestal gemaakt van hout en uitgerust met middelen om handen, benen, nek te bevestigen.