Met deze kans wil ik hallo doorgeven aan de grootvader

. niet vorst, maar Darwin. Nieuwe studies bevestigen: hij had gelijk, we gedragen ons letterlijk als dieren. Waar, zoals verschillende dieren.

Een ingeschreven kanaal Animal Planet toont soms echt eng dingen – preludes tot paring van roofzuchtige katten. Weet je nog, in bijna elke Hollywood-bioscoopcategorie B is er een moment waarop de held in depressie tv en stronken kijkt op ongeremde seksueleeuwen of tijgers? Opgetogen, haalt en begint zijn leven in orde te blijven. Het blijkt op straat, ontmoet het meisje van de dromen, regelt twee standaarddata en krijgt ongeremde seks – zoals kutjes. Depressief zoals het niet gebeurde, en vooruit – bruiloft bellen en snikken van haar moeder.

Meisjes gaan behoorlijk hetzelfde. En het gedrag van roofdieren ziet er gedeeltelijk uit als seksuele passages van enkele om liefdevolle menselijke individuen niet te matigen. “Toon wat u in staat bent, geef de uitgang van seksuele agressie, en de gevoerde prijs in de vorm van een jonge speelse tijger in uw zak!”