Heb je je ooit afgevraagd welke redenen je duwden om nieuwe relaties te maken?

Zo niet, dan spijt het heel erg, want het is in de juistheid van de motivatie die het geheim van alle gelukkige paren.

Iemand begint een persoon meer te ontmoeten uit een gevoel van medelijden, in plaats van liefde, iemand breekt gewoon onder de druk van familieleden en vrienden, en iemand komt in relaties over de traagheid, geleid door het principe «Iedereen doet het dat en ik moet».

We hebben de meest vreselijke redenen verzameld waarom je nieuwe relaties kunt starten en we adviseren u oprecht om uw gedrag te analyseren.

Eenzaamheid

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk, alleen zijn. Ik wil een persoon vinden die met hen vrije tijd zal delen, handhaven, aandacht besteden.

Als je bang bent voor eenzaamheid of gewoon niet verdragen, kan het je laten weigeren het vermogen om te analyseren en klaar te zijn om iemand te ontmoeten, gewoon om je comfortabel te voelen.

En vraag het nu eerlijk gezegd: kan liefde, geluk en harmonie in zo’n relatie? Het antwoord is onwaarschijnlijk dat het positief is.

Creëer relaties, geleid door angst, — Dit is een trouw idee. Je zult onvermijdelijk meegenomen, en je zult weer een op één blijven met je eenzaamheid.

Wanhoop

Wanhoop duwt vaak een persoon voor snelle beslissingen.

Als je al heel lang niet geluk hebt gehad met de meisjes, en je bent al wanhopig om degene te vinden die je zowel extern als intern wilt, kun je gemakkelijk scoren op je gevoelens en beginnen met het ontmoeten van degene

die niet zal ontmoeten tegenkomen.

Je kunt geloven dat je met de tijd van haar houdt en je een leuke relaties zult hebben.

Maar waarschijnlijk zult u veel eerder storen, omdat er geen voorwendsel oprechte liefde en zorg kan vervangen.

Proberen te ontsnappen aan problemen

Als je geen verantwoordelijkheid voor je leven wilt nemen, kun je een relatie maken en het op iemand anders verschuiven.

Waarom kook je jezelf eten, was en schoon in een appartement, als het je meisje kan doen?

Je begint op zoek naar een geschikte kandidaat — Degene die je kan omringen is om huiswerk te maken en in principe je moeder te vervangen.

Tenlam toegeven dat je met je ouders woont op je vijfentwintig, beschaamd, maar vertel een vriend over het economische meisje — Dit is, integendeel, een reden voor trots.

Schuld

Stel dat je vriendin al lang verliefd op je is geweest, en al je vrienden en kennissen. Ze deed veel voor jou: stond naast de moeilijkste momenten van het leven, ondersteund toen je een mislukking hebt gehaald, kwam naar je toe op de eerste oproep.

Je hebt geen liefde noch haar emoties, noch hart verlangen om in de buurt te zijn. En je voelt de schuld.

Je kunt zelf praten: «Ze deed zoveel voor mij!», «Ze houdt van me volledig ongeïnteresseerd», «Ik moet haar gelukkig maken» — En neem uiteindelijk een beslissing dat u samen moet zijn.

Zelfs als ze het ermee eens is, wetende dat je relatie vroeg of laat een oprechte vijandigheid tegen elkaar verandert.

Gezinsdruk

«Wanneer ga je trouwen?», «Dertig jaar oud, maar er is geen bruid», «Zou mijn ouders kleinkinderen hebben, anders zijn we oud — Angst, niet leven».

Het horen van deze zinnen is behoorlijk onaangenaam, en sommige moeten ze bijna elke dag horen.

Met zo’n druk van ouders is het erg moeilijk om het hoofd te bieden. Vaak lijkt de enige juiste oplossing de mogelijkheid om zich over te geven en jezelf te vinden op zijn minst een soort meisje om een ​​familie en geboorte van kinderen te creëren.

Is het de moeite waard om te zeggen dat zonder een oprechte wens om relaties of een gezin te creëren, je geen gezamenlijke toekomst kunt hebben.

Misschien zult u ouders verrassen, maar tegelijkertijd zul je je leven en onze partner bederven.

Externe omstandigheden

Vaak zijn de wens om betrekkingen aan te gaan externe omstandigheden, zoals de druk van de samenleving, een herinnering aan leeftijd, misverstanden, die u van het leven wilt, enzovoort.

In dergelijke gevallen lijkt het dat zo snel als je een meisje vindt, het leven zal trainen.

Het gebeurt echter vaak met nauwkeurigheid naar het tegenovergestelde: relaties vereisen verantwoordelijkheid, arbeid, verlangen om te ontmoeten en te zoeken naar compromissen.

En als je je leven wilde verlichten, zal ik het snel beseffen dat alleen het niveau van complexiteit verhoogd.

Verlangen om je leven te diversifiëren

Dagen lijken op elkaar om je heen gebeurt niet met een soepel account iets interessants, en je weet niet langer hoe je jezelf kunt vermaken.

Het gebrek aan positieve emoties als gevolg van te voorspelbaar en saai leven kan je duwen naar het creëren van relaties: «Nou, ze is een beetje goed meisje. We zullen elkaar ontmoeten, en ze zal mijn leven beter maken».

De gewenste diversiteit verschijnt echt, maar niet lang. Binnenkort wen je aan je partner en kom je terug in de grijze weekdagen, die ik wilde ontsnappen. Het is belangrijk om te beseffen en te accepteren dat voor je geluk in het antwoord slechts één is.

Het is stom om te geloven dat met de komst in je leven van het meisje alles rondom het schijnbaar zo monotoon zal stoppen.

Gebrek aan permanente seksuele partner

Geen seks kan concept verwarren «seks» En «Liefde», Door je te dwingen je een meisje, seks waarmee je bij je past, hoe je toekomstige vrouw / liefde voor je leven / geluk en lot.

Hier moet je zo voorzichtig zijn — Schakel de hersenen niet uit en probeer leesbaar te blijven.

Na verloop van tijd zal seks ophouden om u in de buurt te houden, en als er geen algemene onderwerpen zijn voor een gesprek, verlangen om elkaar te ondersteunen, gezamenlijke plannen en dromen, dan zal u deelnemen.