Nadat je kalm bent en jezelf in de hand neemt, moet je een manier uitvinden om op te zetten – We besloten om je te helpen in deze moeilijke.

Dus je hebt. De redenen kunnen worden ingesteld, maar de totale – Het vinden van relaties met zijn hartdame. Na de vurige ruzie neemt het meisje de telefoon niet, en misschien ging hij zelfs naar zijn moeder of vriendin, niet hard te vergeten en vurig klap op het afscheid.

Dat is hoe we voorstellen het probleem op te lossen.

een

In geen geval mag niet beledigd zijn om de wangen op te blazen, onzelfzuchtig klagen voor vrienden voor onrechtvaardigheid, en wachten op het eerste meisje met een voorstel over de wereld.

Dames houden van mannen die ze terugkrijgen, naar romantische prestaties gaan, er geen spijt van hebben, geen krachten, geen geld. Daarom, om te gaan zitten in je Berloga in afwachting dat alles met zichzelf zal zeggen, zal het niet werken.

Wees niet bang dat als je voor het eerst een stap maakt op verzoening, de Haliness of Masculinity Shakes, en het meisje zal je een enigszins nauwkeurig inherent blijven, – Alles is helemaal het tegenovergestelde.

Als u niet beslissende en operationele stappen maakt, zal slechts één zeer schadelijke gedachte in haar hoofd ontstaan: ik heb het niet nodig, maar het zal veel moeilijker zijn met deze fantasie dan om te verzoenen na een banale ruzie.

Dus ik kom meteen uit waar je beledigde dame zich bevindt en onmiddellijk rijdt.

2

Een andere belangrijke waarschuwing – Nooit, op geen enkele manier, zoek geen hulp aan vriendinnen meisjes. Zelfs als ze op alle opzichten gunstig en mooi glimlachen, kom dan om je dame te bezoeken.

Vergeet niet dat vriendinnen een dubbel of zelfs een drievoudig spel kunnen uitvoeren, sympathiseert met je argumenten en uitleg, waarom deze ruzie heeft plaatsgevonden, maar uiteindelijk zal al deze informatie met bijtende opmerkingen op je vriendin staan.

Vriendinnen kunnen worden genoten, niet leuk aan elkaar, concurreren, maar op de momenten van het uiterlijk van een externe vijand (dat wil zeggen, zullen ze aan één kant van de barricades staan.

Wees

daarom beleefd, maar hard als je geliefde vriendin hun hulp zal bieden bij het sluiten van de wereld – Je bent in staat om hiermee en jezelf om te gaan.

3

We hopen dat voor de tijd doorgebracht met de dame die je hebt gehanteerd om haar smaken en voorkeuren te bestuderen. Klassiek, natuurlijk, is een boeket bloemen, maar (belangrijk!) Het zijn degenen die voorzichtig van je boos meisje houden.

Ze mag niet van rozen houden, maar dol op kamille, en integendeel, en hier heb je een goede gelegenheid om je aandacht en heilige kennis in de smaak van je dame te demonstreren.

Als de geliefde zich verbergt bij zijn moeder, is het de moeite waard om een ​​boeket en haar te sturen – Dit zal ongetwijfeld uw duizelingwekkende posities verbeteren.

Het gebeurt dat de dames volledig koud zijn voor Floristics. Dan is het de moeite waard om je geheugen te spannen en onthouden zijn voorkeuren in eten (ja, meisjes houden ook van eten) of zelfs hard zuchten, tickets kopen voor gehate ballet, wat het meisje zo veel wilde, en je bedacht met alle nieuwe en nieuwe vergoedingen van contemplatie van mannen in strakke verliezers.

Het is tijd om iets heel aangenaams en gedenkwaardig iets te doen, maar het is buitengewoon individu dat het zo is.

4

Vergeet die stilte – goud. Nu is het niet zo. Zelfs als je vriendin berichten en oproepen negeert, moet je de Ether Ringing Silence niet vullen.

Het observeren van een redelijke maatregel, laten we begrijpen dat je serieus bent afgestemd en niet back-upd voor de muur van sinister stilte op haar zijde.

Hulp en grappen – Als Shril-berichten «Vergeef me, ik ben een dwaas» had niet de acties, dan is het noodzakelijk om de tactieken te veranderen en een notitie van noten van gezond sarcasme over wat er gebeurt.

Of bel niet te worden beledigd door elkaar, maar om op zichzelf te lachen en de AX of WAR te begraven.

vijf

We hopen dat de geest je niet heeft verlaten in deze klok van eenzaamheid en je bent niet begonnen de naam van je geliefde verf onder zijn ramen te brengen.

Niets zal bedenken. Laat verf met Malyarars achter en begin globaal te denken.

Misschien na deze ruzie zou je een vakantie moeten nemen en samen doorbrengen door de situatie te veranderen en te vergeten onder de hete zon op alle problemen en misverstanden tussen jou.