Iedereen wil een lichte seks, maar hoe het te bereiken? Profiteer van ons advies – en je intieme leven zal zeker beter worden!

een. Praten

Nee, we gaan u niet adviseren om met een man in de slaapkamer te praten, maar … maar sommige onderwerpen zullen niet beschadigen. Vertel hem bijvoorbeeld over zijn seksuele verbeeldingskracht of denk gewoon aan een seksuele geschiedenis die gebeurde met de actieve jonge dame. De essentie is om fantasieën wakker te maken, het zich te veroorloven om er openlijk over te spreken. Je zult verrast zijn door te leren hoe zelfs gesprekken.

Vertel hem over je seksuele verbeeldingskracht of denk gewoon aan

https://arsid.de/datenschutz/

een seksuele geschiedenis die gebeurde met de actieve jonge dame

2. Emoties

Houd jezelf niet – omdat mannen niet leuk vinden als een vrouw stil is in bed. Maar het is niet de moeite waard om je geliefde te bedriegen, dat wil zeggen, dat wil zeggen, zucht, als je iets niet leuk vindt. Heb een emotie en wensen, moedig hem aan met opmerkingen: “Ja, dus”, “!”. Hij zal begrijpen wat alles maakt, voor je algemene plezier.

3. Positie

Probeer iets anders, nieuw, ongebruikelijk. U kunt bijvoorbeeld seks hebben in een klassieke positie, maar in de gang of ‘s nachts op het balkon (alleen stil). Of in de keuken in de pose-zitting, terwijl de kinderen niet wakker werden. Of in de badkamer – hoe deed je in de student. Het belangrijkste – moed. Nou, en poseert natuurlijk. Experiment: verschillende poses op verschillende plaatsen zullen zeker nieuwe sensaties geven.

Je kunt seks hebben in een klassieke positie, maar in de gang of ‘s nachts op het balkon

4. Ander detail

Aanbevolen aan het betalen van aandacht aan het detail: een stuk ijs (wanneer het heet is), koorts, oogverband, handboeien of een sjaal (zoals handboeien). Speel gewoon. Stel de voorwaarden in aan je man: Nymfomaniac viel hem aan. Of hij bevond zich in het koninkrijk van feministen, en hier leidt hij op het bed met geblinddoekte ogen … goed, of de schurken veroverde je, en je man gaat redden. In het algemeen, laat fantasie uit.

Stel de voorwaarden in aan je man: Nymfomaniac viel hem aan. Of hij bevond zich in het koninkrijk van feministen, en hier leidt het op het bed geblinddoekt&# 8230;

vijf. Aanraken

Ze zouden anders moeten zijn. Lichtkussen, tedere aanraking en strijken, enigszins harde slijpt of zelfs brutale scherpe bewegingen. Hij zal het leuk vinden! Je kunt een geliefde maken als een erotische massage: Gewoon strelen zijn lichaam zoals het wilde. Zie welke extasy het zal zijn!